MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram diliyoruz 12.05.2021 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.


Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram diliyoruz

Ramazan Bayramı’nın sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın devam ettiği günler olmasını, tüm dünya uluslarına huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Kızıltan şunları söyledi: 
“Bayramlarımız yardımlaşmayı, dayanışmayı ve hoşgörüyü arttıran; birlik ve beraberliğin tüm güzelliklerini yaşadığımız zamanlardır. Mersin iş dünyası olarak; bireylerin aynı düşünce ve değerlerde buluşmalarına vesile olan, gönülleri yakınlaştırarak, kişisel çekişmelerin, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulmasına, kardeşlik ve iyilik duygularının yaşanmasına olanak sağlayan Ramazan Bayramının, sosyal yardımlaşma ve dayanışmamızın devam ettiği günler olmasını temenni ediyoruz. Bu kutsal günlerin sadece milletimize değil, barışa ve huzura her zamankinden daha çok ihtiyacı olan tüm dünya uluslarına huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz. Mersin iş dünyasının, tüm Mersinlilerin ve milletimizin Bayramını kutluyor, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası olarak vatandaşlarımıza sosyal mesafede anlamında sokağa çıkma yasağı ve kısıtlamalara bağlı kalarak, korona virüs ile ilgili olarak gereken kurallara daha da hassasiyetle uyduğu, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram diliyoruz.”
 


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER