MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Rektör Çamsarı’ya hayırlı olsun ziyareti 16.12.2014 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, yeni atanan Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Ziyarete Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Nuh Yükselgüngör, Kasım Tanrıöver, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ali Fuad Budur, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Sağlam, Alper Gürsoy, Fatih Kısa, Genel Sekreter Abdulkadir Dölek ile Başkan Danışmanları Orhan Çapan, Ercan Akın ve Esra Cortancıoğlu katıldı.

  

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’ya yeni görevinde başarılar dileyen Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, “Sizlerle birlikte birçok projede beraber çalışacağımıza inanıyorum. 2005-2006 yılında üniversite, Oda ve kent bütünü ile gerçekleştirdiğimiz RIS projesi ile yol haritamızı belirledik. İkinci bir RIS projesini de sizlerle ortak çalışarak hayata geçirmek istiyoruz. Üniversitemizden daha çok faydalanmalıyız. Oda olarak, kent adına yapılacak her projede bize ne düşüyorsa her zaman sizlere destek için hazırız” dedi.

Hayırlı olsun dileklerini kabul eden Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, “Sizler bizim için çok önemlisiniz. Şehrin yaşam kaynağısınız. Sizlerle olan diyalogumuza güveniyorum ve birlikte birçok proje gerçekleştireceğimize inanıyorum” diye konuştu.


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER