MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Nijer Büyükelçisi MTSO’yu ziyaret etti 16.07.2014 tarihinde yayınlandı

Nijer Büyükelçisi Adam Abdoulaye Dan-Maradi, Baş müsteşar Moussa Dourfaye ile beraber Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Mersin hakkında bilgi aldı.


Ziyarete Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kasım Tanrıöver, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Kısa ve Ufuk Maya katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kasım Tanrıöver, “Ziyaret sonunda beraber hareket edeceğimiz birçok nokta olacaktır. Mersin ticaret konusunda çok gelişmiş bir şehir. İhracatta en büyük liman, en eski serbest bölge ve en hızlı gelişen OSB’lerden bir tanesine sahibiz. Konum olarak hem Orta Doğu hem Kuzey Afrika hem de Avrupa’ya açılan bir şehiriz. Oda olarak karşılıklı işbirliklerinin artması noktasında elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.

İki yıldan beri karşılıklı ilişkilerin daha iyi noktalara geldiğini belirten Nijer Büyükelçisi Adam Abdoulaye Dan-Maradi, “Karşılıklı ziyaretlerle işadamlarımızı bir araya getirip, işbirliklerini artırabiliriz. Mersin’i ziyaret etme amacımız, Mersin ve Mersin potansiyelini yerinde görüp, Nijer işadamlarına anlatarak karşılıklı ticareti artırmak” diye konuştu.

 


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER