MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Nakliyecilerin sorunları ortak komisyonla çözülecek 23.02.2022 tarihinde yayınlandı

Mersinli nakliyecilerin liman ve acentelerle yaşadıkları sorunları dile getirmesi sonrasında Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), konunun taraflarını bir araya getiren geniş katılımlı bir toplantı organize etti. Toplantı sonunda tüm kesimlerin birer temsilcisinin katılımıyla oluşturulan komisyonla sorunların tespit edilerek ortak çözüm aranması kararlaştırıldı. 


Nakliyecilerin sorunları ortak komisyonla çözülecek

Mersinli nakliyeciler liman ve acentelerle yaşadıkları sorunları Mersin Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ile Mersin Deniz Ticaret Odası Genel Sekreteri Mesut Öztürk yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda ele aldı. MTSO Yönetim Kurulu Üyesi Murat İlça, Meclis Katip Üyesi Orhan Kemal Yüksel ve Meclis Üyesi Cebrail Orman’ın yanı sıra toplantıya Mersin Liman İşletmesi (MIP) temsilcileri, acente temsilcileri, gümrük müşavirleri, gümrük müdürlüğü, liman müdürlüğü temsilcileri, Mersin Nakliyeciler Derneği Başkanı Mehmet Bozkurt ve üyeleri ile Mersin Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği üyeleri katıldı. 
Mühür konusunda yaşanan sorunlardan hasarlı konteynerlere, boş konteynerler için istenen ücretlerden konteyner tahsisi sırasında karşılaşılan sorunlara kadar birçok konunun ele alındığı toplantıda bir komisyon oluşturularak sorunların ve çözümlerinin detaylı olarak ele alınıp çözüm noktasında ortak adım atılması kararlaştırıldı. 
MTSO, MDTO, Mersin Nakliyeciler Derneği, MIP ve Mersin Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği temsilcilerin yer alacağı komisyon ilk toplantısını önümüzdeki hafta MTSO sekretaryasıyla gerçekleştirecek. 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER