MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Mersin, konutta fahiş fiyatla mücadelesini sürdürüyor 27.02.2023 tarihinde yayınlandı

MTSO 39 No’lu Emlak Destek Faaliyetleri Meslek Komitesi Mersin’de artan konut fiyatları ile mücadelesini sürdürüyor. Daha önce gerek Ticaret İl Müdürü gerek sektör temsilcileriyle bir araya gelerek düzenlediği toplantılarda konuyla ilgili yol haritasını belirleyen Komite, bu kez Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal, Grup Müdürleri ve Mersin Ticaret İl Müdürü Hüseyin Güçlü ile bir araya geldi.


Mersin, konutta fahiş fiyatla mücadelesini sürdürüyor

Mersin Ticaret İl Müdürü Hüseyin Güçlü ve Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 39 No’lu Emlak Destek Faaliyetleri Meslek Komitesi Üyeleriyle bir araya gelerek toplantı düzenledi. Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrası aldığı yoğun göçün ardından artan konut fiyatlarının makul seviyelere indirilmesinde neler yapılabileceğinin ele alındığı toplantıda MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Özdamar ile Yönetim Kurulu Üyesi Murat Aktoğ da sektörü yalnız bırakmadı. 
Toplantıda Emlak Destek Faaliyetleri Meslek Komitesi olarak artan fiyatların önüne geçilebilmesi noktasında her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirten Komite Başkanı Ümit Utku Mete, sektörde yaşanan olumsuzlukların üstesinden elbirliği ile gelinebileceğini söyledi. Komitenin çalışmaları hakkında bilgi alan Mersin Vergi Dairesi Başkanı Baysal da kurum olarak yürüttükleri denetimleri anlattı. Toplantıda karşılıklı olarak beklentiler dile getirildi.



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER