MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Mersin Gazeteciler Cemiyeti MTSO'yu ziyaret etti 05.04.2015 tarihinde yayınlandı

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal ve beraberindeki heyet Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.


Heyeti Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mahmut Arslan karşıladı.

Yeni yapılanmaları ve planlarından bahseden Ahmet Ünal, "Eski bir Mersin binasında çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kiralamış olduğumuz binamızın birinci katını eğitimler vermek üzere tasarlıyoruz. 11 Nisan'da Mersin Ticaret ve Sanayi Odasında bir eğitim vereceğiz. Ayrıca daha önceleri verilen ama son zamanlarda ara verilen basın ödüllerini de tekrar vermek istiyoruz. 5 Haziran'da yapmayı planladığımız ödül töreninde desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Aşut, "Sizi ve ekibinizi kutlarım. Eminim yeni dönemde hem yazılı basın adına hem de Mersin adına çok güzel işler yapacaksınız. Oda olarak elimizden gelen yardımı yapacağız. Daha güzel bir Mersin için beraber çalışmamız gerekiyor. Sizler de bu noktada özgür basın olarak doğruyu yanlışı yazarak, kamuoyunda farkındalık yaratmalısınız" şeklinde konuştu.

Ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileten heyet Oda'dan ayrıldı.

  


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER