MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Mersin AB Bilgi Merkezi, Ramazan kolilerini sahiplerine ulaştırdı  05.05.2021 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) AB Bilgi Merkezi, AB Türkiye Delegasyonu’nun katkılarıyla ihtiyaç sahipleri için hazırlanan Ramazan kolilerini dağıtmaya başladı. Pandemi sürecinde kapanan, MTSO Üyesi lokanta ve kafeteryaların çalışanlarına verilen kolilerin dağıtımına, MTSO Yönetim Kurulu Üyesi Halil Kürek, Meclis Üyesi Zeyni Ceylan ve 24 Nolu Lokanta, Kafeterya ve Pastaneler Meslek Komitesi Başkanı Abdulkadir Orğun da katıldı.


Mersin AB Bilgi Merkezi, Ramazan kolilerini sahiplerine ulaştırdı 

AB Ramazan boyunca dezavantajlı ailelere destek oluyor 
Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, AB Bilgi Merkezleri Ağı ile birlikte, 19 ilde gıda paketleri dağıtarak, ülke çapında 30 bini aşkın kişiye ulaşıyor. Ramazan ruhunu yaşatmayı amaçlayan bu yardımın alıcıları arasında pandemiden etkilenen Türk aileleri ile mülteci aileler yer alıyor. 
İslam dünyası için büyük önem taşıyan Ramazan ayında, herkesin yardıma muhtaç insanlara destek olmak için ilave çaba sarf ettiğini belirten Delegasyon Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, şu açıklamayı yaptı;
“Bu düşünceyle, AB Delegasyonu, pandemi döneminde durumları daha da kötüleşen yardıma muhtaç ailelere ulaşmaktan memnuniyet duymaktadır. Ülke genelindeki AB Bilgi Merkezleri ağı sayesinde gıda paketlerimizin dağıtımı Ramazan ayı sonuna kadar devam edecektir.  Bu hediye paketleriyle Ramazan’ı ve yaklaşan 9 Mayıs Avrupa Günü’nü hep birlikte kutlamayı hedefliyoruz. Bu vesileyle bölgedeki yerel ortaklarımıza gösterdikleri işbirliği için teşekkür ediyor ve bu mübarek ayda en iyi dileklerimi iletiyorum.”
 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER