MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Kızıltan’dan Tırmıl Sanayi Sitesi’ne seminer sözü  17.12.2021 tarihinde yayınlandı

Tırmıl Sanayi Sitesi Atatürk Konferans Salonu ile Atatürk Büstü açıldı. Açılış törenine katılan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Sanayi Sitesi Yönetimi’ne sanayicilerin ihtiyacına yönelik ilk eğitim semineri ya da konferansı düzenleme sözü verdi. 


Kızıltan’dan Tırmıl Sanayi Sitesi’ne seminer sözü 

Tırmıl Sanayi Sitesi’ndeki 200 kişilik Atatürk Konferans Salonu ile Atatürk Büstü Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Yönetim Kurulu Üyesi Nedim İkanç, Mersin Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (MESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gültak, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Gülcan Kış ve sanayicilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta Tırmıl Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Çokgün’ün katılımcıları selamlaması sonrasında söz alan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, “Harika bir konferans salonu. Burada sanayicimizin ihtiyacı olan çok önemli bir konferansı MTSO olarak yapma sözü veriyorum. Ne konuda bilgiye ihtiyacınız varsa konuşalım tüm sanayicimizin, yararlanıp bilgileneceği bir konferans, bir etkinlik yapalım” dedi. Mersin’in üretimiyle kendi kendisine yeten bir kent olduğuna dikkat çektiği konuşmasında Kızıltan, yerel yönetimleri alımlarını yaparken yerel üreticilere öncelik vermeye de davet etti. Mersin’in güçlenmesinin, hizmet çeşitliliğinin artmasının yalnızca kendisine değil çevre illere de büyük katkı sağlayacağına değinen Kızıltan, “Çünkü Mersin, çevresindeki Gaziantep, Kayseri, Maraş, Diyarbakır, Konya, Adana, Hatay gibi sanayileşmiş kentlere de hizmet veriyor. Mersin büyürse bölgemiz büyür, kalkınır” ifadelerini kullandı. 
MESOB Başkanı Talat Dinçer açılışta esnafın, sanayicinin daha iyi şartlarda çalışması, iyi hizmet alması adına faaliyet gösteren herkese teşekkür ederken, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gültak ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülcan Kış, kent ekonomisini üreticinin, sanayicinin ayakta tuttuğuna dikkat çekip, sanayi sitelerinin ihtiyaçlarına yönelik yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Açılışta, yeni sanayi sitelerine duyulan ihtiyaç da dile getirilerek imar planlarının vakit kaybedilmeden sonuçlanması beklentisi de dile getirildi. 
Konuşmaların ardından kesilen kurdele ile konferans salonu hizmete açıldı. 
 
 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER