MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Kızıltan: “Anneler Günü kutlu olsun” 13.05.2018 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, annelerin, anne adaylarının ve tüm kadınların Anneler Günü’nü kutladı.


Kızıltan: “Anneler Günü kutlu olsun”

Kızıltan mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Hayatı güzelleştiren, anlamlı kılan en yüce duygu sevgidir. Sevgilerin en üstünü ise karşılıksız olması nedeniyle anne sevgisidir. Kadınlarına ve annelerine gereken değeri vermeyen toplumların, medeniyet yarışında geri kalmaya mahkum olacakları su götürmez bir gerçektir.
Ancak, kadınlarımızı sadece annelik görevine de hapsedemeyiz.  Kadınlarımız annelik gibi zor bir görevin yanında, elinin hamurunu iş dünyasına bulaştırarak ekonominin bereketini artırmışlardır. İsteğimiz, arzumuz iş dünyasındaki kadın girişimci ve çalışan sayısının artması ve toplumun yarısını oluşturan kadınlarımızın bu büyük gücünün ekonomiye katma değer olarak yansımasıdır.
Annelere ve kadınlara verilen değer, aile hayatındaki yerleri ve çalışma hayatındaki ağırlıkları toplumların medeniyet ve gelişmişlik seviyeleri açısından gerçekçi göstergeleridir. Bu duygularla tüm annelerin, anne adaylarının ve tüm kadınlarımızın Anneler gününü içtenlikle kutlarım.”

 


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER