MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

İnsan Yönetimi ve Dijital Dönüşüm Zirvesi düzenlendi 14.11.2019 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin Büyükşehir Belediyesi evsahipliğinde Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK) Koordinasyonunda düzenlenen 9. İnsan Yönetimi ve Dijital Dönüşüm Zirvesi'ne katıldı.


İnsan Yönetimi ve Dijital Dönüşüm Zirvesi düzenlendi

Dünya markalarını profesyonel yöneticileri ve iş dünyasını biraraya getiren zirvenin açılışında konuşan Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü ve GİDERİK Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Özada, Mersin ve Türkiye'deki işsizlik rakamları hakkında bilgi verip, belediyenin bu alanda yürüttüğü faaliyetleri anlattı. İşgücü piyasasını izleyen değil, yön veren bir kuruluş olma hedefiyle yola çıktıklarını kaydeden Özada, yeteneklere göre istihdam sağlamak istediklerini anlattı.
Açılışta konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise, belediyenin dijitalleşme yolundaki çalışmaları, yatırımları hakkında bilgi verdi. Mersin'in en ciddi sorunları arasında işsizilğin yer aldığını, 60 bin iş arayan genç bulunduğunu kaydeden Seçer, bu sorunu da Kariyer Merkezi ile çözmeye çalıştıklarını söyledi.

"Ödüller Kiper'e ithaf edildi"
Konuşmaların ardından İK'nın En'leri ödülleri verildi. Her yıl önemli bir değere ithaf edilen ödül töreni bu yıl MTSO'nun geçmiş dönem Meclis Başkanlarından İbrahim Kiper'e ithaf edildi. Ödüller, OSF Uluslararası LojistikYönetim Kurulu Başkanı Okan Gökulu, Mersin Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Gül Akyürek ile Arbel A.Ş Kurucu Başkanı Hasan Arslan adına Mahmut Arlan'a verildi.
Zirvede açılış konuşmalarının tamamlanması sonrasında başlayan oturumların bitiminde konuşmacılardan Softtech Ceo'su Murat Ertem ile Shell Türkiye Başkanı ve Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) Başkanı Ahmet Erdem'e plaketlerini MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan verdi.

 

 

 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER