MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Hisarcıklıoğlu: “Mersin ekonomisi Türkiye için çok önemli” 09.01.2023 tarihinde yayınlandı

Seçim sürecinin artık geride kaldığını belirterek göreve gelen tüm iş insanlarını tebrik eden TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “Mersin ekonomisi Türkiye için çok önemli. Bundan sonraki göreviniz Mersin’i daha da zengin etmek” dedi.


Hisarcıklıoğlu: “Mersin ekonomisi Türkiye için çok önemli”

Tamamlanan seçimlerin ardından Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu, Meclis Başkanlık Divanı, TOBB Delegeleri ve Hesapları İnceleme Komisyonu Üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı Hamit İzol başkanlığında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıkloğlu’nu ziyaret etti. 
Ziyarette TOBB’un ve Odaların icracı kurumlar olmadığının altını çizen Hisarcıklıoğlu, şöyle konuştu: 
“Bizler bu görevlere gönüllü olarak talip olduk. Amacımız başta kentlerimiz olmak üzere üyelerimize hizmet etmek. Buralarda gönüllülük ilkesi ile çalışırken işimizden gücümüzden özel hayatımızdan feragat ederek faydalı olmaya çalışıyoruz. Bu nedenle hepinizden Allah razı olsun. Eğer yerelde bir sorununuz varsa Ayhan Başkanla paylaşacaksınız o ilgili yerlere iletecek. Bu sorun Türkiye’yi ilgilendiriyorsa bana aktaracak, ben de gereken Bakanlarımıza ileteceğim. Görevimiz bu. Üyelerimizin bakanlıklarla, bürokrasi ile finansmanla ilgili sorunu varsa siz başkanınıza iletecekseniz, o da bana ve el birliğiyle çözmeye çalışacağız.”
Pandemi dönemindeki çalışmalarından dolayı, “Huzurunuzda başkanınıza teşekkür etmek istiyorum” diyen Hisarcıklıoğlu, “O süreçte süper çalıştı Allah razı olsun. Bizim işimiz üyemize destek olmak. Sorunları aynı anda bildirdi, biz de Cumhurbaşkanı’na ve Bakanlara ilettik. Allah yolunuzu açık etsin. Başkanlarımız ve heyetiniz nezdinde bir kez daha hepinizi kutluyorum. Seçiminiz hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. 
Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ile Meclis Başkanı Hamit İzol ise önünüzdeki dönemde yürütecekleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER