MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Başkan Kızıltan: “Sizin gibi firmalarla gurur duyuyoruz” 27.07.2020 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Yönetim Kurulu Üyesi Halil Kürek ile birlikte İSO ilk 500 listesine 163. sıradan giren Başhan Tarım Ürünleri Pazarlama San ve Dış Tic. A.Ş’yi ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin Memiş ve Şemsettin Memiş’i her yıl istikrarlı olarak gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik eden Kızıltan, “Mersin, sizin gibi firmalarla gurur duyuyor. Tüm firmalarımıza örnek oluyorsunuz, başarılarınız ilham veriyor” dedi. 


Başkan Kızıltan: “Sizin gibi firmalarla gurur duyuyoruz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hüsamettin Memiş ise ardından çalışmaları ve yeni yatırımları hakkında bilgi verdi. Başarılarının sırrını, “Gerektiği kadar profesyonel olacağız, gerektiği kadar amatör kalacağız felsefesi ile hareket ediyoruz” sözleriyle açıklayan Memiş, bu söylemi sloganlaştırarak sektöre de taşımak istediklerini söyledi. Mersin ekonomisinin kalkınması adına birlik ve beraberliğin önemine de değinen Memiş, “Birbirimize destek olalım, birbirimizi sevelim ve tek yumruk olalım. Güçlü lobiler oluşturup sorunlarımıza hep birlikte çözüm arayalım” diye konuştu. 

Bakliyat sektörünün Mersin’deki gücüne dikkat çeken MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ise, bu gücün artması, kümelenme olması halinde çevrede ekim alanlarının artacağına, sektörün daha çok büyüyüp dünyanın ilgisini daha çok çekeceğine, bu sayede yan sanayiden turizme kadar birçok sektörün doğrudan gelişeceğine değindi. Kızıltan, aynı zamanda iyi eğitim almış yeni neslin de unutulmaması gerektiğini anlattı. Çok sayıda firma ziyaret ettiğini ve her ziyaretinde çok iyi yetişmiş ikinci kuşak ile tanıştığını ifade eden Kızıltan, “Bu gençlere daha çok görev vermeli, onları çalışmalara daha çok dahil etmeliyiz. Onların vizyonu ile büyümemiz daha hızlı olacaktır” diye konuştu. 

Kızıltan daha sonra firmanın gösterdiği başarıdan duyduğu gururu bir kez daha dile getirerek plaketlerini firma yetkililerine takdim etti. 
 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER