Mersin İlinde İş Sağlığı ve Güvenliği Destek ve Rehberlik Sisteminin Geliştirilmesi Projesi Açılış Toplantısı, 17 Haziran 2021

Başlangıç:

17.06.2021 15:00

Bitiş:

17.06.2021 16:15

Yer:

ZOOM Online Platformu

İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Hibe Programı kapsamında Odamız tarafından hazırlanan "Mersin İlinde İş Sağlığı ve Güvenliği Destek ve Rehberlik Sisteminin Geliştirilmesi" isimli projemizle özelikle çok tehlikeli sektörlerde (inşaat, kimya, metal) proaktif yaklaşıma dayalı iyileştirilmiş çalışma koşullarının desteklenmesi ve İSG alanında tüm paydaşların konuyla ilgili bilgi seviyelerinin geliştirilmesi yoluyla daha iyi çalışma koşullarının oluşturulması amaçlanmaktadır.

Bu itibarla, projemiz kapsamında gerçekleştirilecek çalışmaları üyelerimize detaylı bir şekilde tanıtmak amacıyla 17 Haziran 2021 tarihinde, saat 15:00'da, çevrimiçi formatta bir açılış toplantısı gerçekleştirilecektir. Açılış toplantısı programına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Toplantı kayıt formuna ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız.

Not: Toplantı katılım bilgileri, katılım formunu dolduran katılımcılara SMS yolu ile gönderilecektir. Ayrıca, etkinlik günü ilgili bilgiler bu sayfa üzerinden de paylaşılacaktır.

ZOOM Uygulaması Toplantı Katılım Bilgileri

Toplantı Direkt Katılım Linki: http://bit.ly/Zoomiohs163