İHALE DUYURUSU - 001 NOLU ATÖLYE EKİPMANLARI_MAL ALIMI

Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA)’nın “Sektörel Mükemmeliyet Merkezlerinin Kurulması Yoluyla Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Artırılması Hibe Programı (IQVET-III)” kapsamında, Avrupa Birliği’nin desteğiyle finanse edilen “Meeting the Changing Needs of Business World with Integration of Vocational Education in Mersin Province” adlı ve “TREESP2.1.IQVETIII/P-03/42” sözleşme numaralı proje kapsamında Atölye Ekipmanlari Mal Alımı İhalesi gerçekleştirilecektir.

İHALE DUYURUSU - 001 NOLU ATÖLYE EKİPMANLARI_MAL ALIMI

Sözleşme Makamı Adı: Mersin Ticaret ve Sanayi Odası
Sözleşme Makamı Adresi ve İletişim Bilgileri:
      Adres: Çankaya Mah. Atatürk Cad. 4718. Sokak No:2 MTSO Hizmet Binası 33070 Akdeniz/Mersin
      E-posta: [email protected]
      Telefon: 0(324)2389500
      İnternet adresi: www.mtso.org.tr
Tahmini toplam değer: Belirtilmemiştir
İhale Tipi: Açık İhale
Lot Bilgileri: Tek LOT
Lot Açıklaması:  Makine ve Ekipman Alımı
Eylemden Yararlanan Coğrafi Bölge: Türkiye
Seçim Kriteri: Fiyat
Tekliflerin sunulması için Son tarih ve Saat:
     Tarih: 29/08/2022
     Yerel Saat: 16:00
İsteklinin ihale kapsamında istenen makine ve ekimanları teslim etmesi için gereken asgari süre: 1 ay
İhale açma şartları:
    Tarih: 29/08/2022
    Yerel saat: 16:00
    Yer: Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Çankaya Mah. Atatürk Cad. 4718. Sokak No:2 MTSO Hizmet Binası 33070 Akdeniz/Mersin

İhale dosyasına sözleşme makamının web sitesi olan www.mtso.org.tr web sitesinde yer alan duyurular başlığı altında ücretsiz olarak erişim sağlanmaktadır.

İHALE DOSYASINA ÜCRETSİZ ERİŞİM SAĞLAMAK İÇİN TIKLAYINIZ