Geleceğin İşlerine Yönelik Uygulamalı Kobot Eğitim Programına Ön Başvurular Başladı!

Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı II (IPA II)’nin Cinsiyet Eşitliği Odağında Geleceğin İnsana Yakışır İşleri Yaklaşımının Desteklenmesi Hibe Programı kapsamında Mersin Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde, Mersin Üniversitesi ve Girişimci İş Kadınları Derneği ortaklığıyla “Mersin İlinde Geleceğin İşlerine Yönelik Teknoloji Tabanlı Uygulamalı Eğitim Merkezi Kurulması (Establishment of Tech Based Applied Training Center for Future of Works in Mersin Province)” isimli bir proje yürütülmektedir.

Projenin uygulanması çerçevesinde geleceğin işlerinin ihtiyaçları doğrultusunda ilgili tüm taraflara (çalışanlar, işverenler, işsizler ve öğrenciler) gerekli bilgi ve becerileri kazandırmak amacıyla konusunda uzman eğitimcilerin katılımlarıyla "Geleceğin İşlerine Yönelik Uygulamalı Kobot Eğitim Programı" düzenlenecektir.

Eğitim programının Ağustos ve Eylül ayları içerisinde düzenlenmesi ve yaklaşık 45 saat sürmesi öngörülmektedir. Eğitim programına katılım ücretsizdir.

Eğitim programı içeriğini görmek ve ön başvurunuzu iletmek için lütfen buraya tıklayınız.