2022 YILINA AİT ÇOK GİRİŞLİ GEÇİŞ BELGELERİ

2022 yılına ait Almanya, Belçika, Fransa, Sırbistan ve Hollanda çok girişli geçiş belgeleri almaya hak kazanan firmalara ilişkin tahsis listesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı internet sitesinde yayınlanmıştır,

Sırbistan' a ilişkin tahsis sayıları da linkte ki dosyadadır.

Firmanız adına tahsis edilmiş belge adedinin ilgili siteden kontrol edilerek tarafımıza müracaat etmeniz halinde, 10.01.2022 Pazartesi ile 11.01.2022 Salı  tarihlerinde Odamız Hizmet Binasında dağıtımı  gerçekleştirilecektir.

Belirtilen tarihten sonra yapılacak talepler Mersin Limanı içerisindeki Ofisimizde gerçekleştirilecektir.

Belge talebi için;
    • Firma dilekçesi,
    • Vekaletname fotokopisi veya GEBOS2 sistemine tanımlanmış yetkili
    • Teslim alacak kişinin kimlik fotokopisi,
    • Firma Kaşesi
Belge Ücreti :144 TL dir.

Almanya, Belçika, Fransa, Sırbistan ve Hollanda çok girişli geçiş belgeleri almaya hak kazanan firmalara ilişkin tahsis listesi Ulaştırma ve Altyapıı Bakanlığı internet sitesinde yayınlanmıştır,

Sırbistan' a ilişkin tahsis sayıları da linkte ki dosyadadır.

Firmanız adına tahsis edilmiş belge adedinin ilgili siteden kontrol edilerek tarafımıza müracaat etmeniz halinde, 10.01.2022 Pazartesi ile 11.01.2022 Salı  tarihlerinde Odamız Hizmet Binasında dağıtımı gerçekleştirilecektir.

Belge talebi için;
    • Firma dilekçesi,
    • Vekaletname fotokopisi veya GEBOS2 sistemine tanımlanmış yetkili
    • Teslim alacak kişinin kimlik fotokopisi,
    • Firma Kaşesi

Belge Ücreti :144 TL dir.