Türkiye-Bulgaristan İş Forumu, 01 Kasım 2021 22.10.2021 tarihinde yayınlandı

Türkiye-Bulgaristan İş Forumu, 01 Kasım 2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB)'nden alınan bir yazıda; TOBB ve  Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde, 1 Kasım 2021 tarihi, 11:00-13:15 saatleri arasında, zoom üzerinden, "Pandemi Sonrası Ekonomik İlişkilerin Canlandırılması" temalı "Türkiye-Bulgaristan İş Forumu"nun gerçekleştirmesinin planlandığı ifade edilmektedir. Taslak programı ekte iletilen İş Forumu'nda, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tsvetan Simeonov'un yanı sıra, iki ülkenin Büyükelçilerinin de katılımcılara hitap edeceği belirtilmektedir.

Etkinliğin katılım formu aşağıda verilen internet adresinde yer almaktadır. İş Forumu'nun son oturumunda söz almak isteyen firmaların kendilerini tanıtabileceği ve soru-cevap kısmında sorularını iletebilecekleri ifade edilmektedir.

Katılım için: https://tobb-org.zoom.us/webinar/register/WN_Cbzstw7lSmq2wDXYnSYGRw

EK: TR-Bulgaristan İş Forumu Taslak Program (1 sayfa)