Türkiye-Birleşik Krallık Serbest Ticaret Anlaşması Bilgilendirme Toplantısı, 11.03.2021 01.03.2021 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, Türkiye ile Birleşik Krallık arasında imzalanan Serbest Ticaret Anlaşması'nın 1 Ocak 2021 tarihinde yürürlüğe girdiği iletilmektedir.

Yazıda devamla, söz konusu anlaşma ile Türkiye-Birleşik Krallık ticari ilişkilerinin yeni bir çerçeveye oturtulduğu ifade edilmektedir. Bu bağlamda; anlaşma hakkında üyelerimizin bilgilendirilmesi amacıyla, 11 Mart 2021 tarihinde "Türkiye-Birleşik Krallık Serbest Ticaret Anlaşması Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirilecektir.

Toplantıya TOBB Başkanı Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Sn. Dominick Chilcott iştirak edeceklerdir.

Taslak programı ve broşür bilgileri ekte sunulan bilgilendirme toplantısına katılım kaydı için lütfen tıklayınız.