Türk Marka ve Patent Kurumu nezdinde yürüteceğiniz işlemler 19.02.2018 tarihinde yayınlandı

Son günlerde bir başkası tarafından firmanızın unvanıyla ilgili marka başvurusu yapılmakta olduğu şeklindeki telefonları lütfen dikkate almayınız.  Detaylar için:...

Son günlerde; bazı kişilerce, "ticaret unvanınızın başka bir  firma tarafından marka tescili yapılmak üzere müracaatta bulunulduğunu ancak öncelikle sizin tescil hakkınız olduğu için size telefon açtıkları" yönünde gelen aramalara itibar edilmemesini önemle rica olunur.

Marka/patent tesciline konu bir başvurunuz olduğu takdirde, Türk Marka ve Patent Kurumu nezdinde yürüteceğiniz işlemlerde  Mersin TSO olarak size danışmanlık verebileceğimizi bildirir, saygılar sunarız.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası