TRC3 Bölgesinde Yatırıma Yönelik Mevcut Devlet Teşvikleri ve Tekstil, Gıda Üretimi, Turizm gibi Gelişme Potansiyeli Yüksek, Yatırıma Açık Sektörler ve Destekler Bilgilendirme Toplantısı, 6 Haziran 2023, 11:00 02.06.2023 tarihinde yayınlandı

6 Haziran 2023 tarihinde Saat:11:00'de Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Atölye1886'da Dicle Kalkınma Ajansı yetkililerinin katılımıyla TRC3 Bölgesinde Yatırıma Yönelik Mevcut Devlet Teşvikleri ve Tekstil, Gıda Üretimi, Turizm gibi Gelişme Potansiyeli Yüksek, Yatırıma Açık Sektörler ve Destekler hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Toplantıda ayrıca işverenlerin beceri geliştirme ihtiyaçlarına ilişkin konular, işverenlerin, İşbirliği Örgütlerinin hangi meslek alanlarına/sektörlere ihtiyaç duyduğu ve gençlerin işverenler tarafından istihdam edilebilmeleri için ne tür mesleki becerilere sahip olmaları gerektiği konularında fikir alışverişinde bulunularak tartışılacaktır.

Toplantıya katılmak için aşağıdaki kayıt formunu eksiksiz olarak doldurunuz.

KAYIT FORMU