Ticaret Müşavirleriyle Elektronik Sohbetler - Kanada 01.07.2020 tarihinde yayınlandı

Ticaret Müşavirleriyle Elektronik Sohbetler - Kanada

T.C. Ticaret Bakanlığı yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda; Ticaret Müşavirleri ve Ataşelerimizle Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere, T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından "Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler" toplantıları düzenlendiği bildirilmektedir.

Bu kapsamda; 02 Temmuz 2020, Perşembe günü, 16.00-17.30 saatleri arasında, Kanada'da görev yapmakta olan Ticaret Müşavir ve Ataşelerimizin katılımıyla, bir e-sohbet toplantısı gerçekleştirileceği yazı devamında belirtilmektedir.

Microsoft Teams uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek söz konusu toplantıya katılmak için ilgili detaylara, "https://dtuegm.ticaret.gov.tr/haberler/ticaret-musavirlerimizle-elektronik-sohbetler-kanada" web adresinden ulaşabilirsiniz.

Üyelerimize duyurulur.