Slovak Matchmaking Fuarı Bratislava 2018 17.09.2018 tarihinde yayınlandı

Slovak Matchmaking Fuarı Bratislava 2018

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden(TOBB) alınan yazıda; 13 Kasım 2018 tarihinde Slovakya’nın başkenti Bratislava’da, Slovak Yatırım ve Ticareti Geliştirme Ajansı (SARIO) tarafından, Slovakya’nın en büyük uluslararası ikili görüşmelerinin olduğu "Slovak Matchmaking Fuarı Bratislava 2018"in düzenleneceği ifade edilmektedir.

​Fuarın; ticaret ve iş birliği yapmak isteyen yabancı iş insanlarına yönelik olduğu, önceliğin ikili iş görüşmelerine, işbirliği tekliflerine, ihalelere, ortak girişimlerin oluşturulmasına ve iş birliği ortaklıkları aramaya yönelik olacağı ifade edilmektedir.

Söz konusu Fuar’a katılım başvurusu http://matchmakingfairbratislava2018.sario.sk/ adresinden online yapıldığı ifade edilmektedir. Fuar ile ilgili detaylı bilgiye TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) adresi "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinliker" bölümünden ulaşılabileceği belirtilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.