Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerine İndirim Uygulayan Vakıf Üniversiteleri 30.07.2020 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine indirim uygulayan vakıf üniversiteleri ve ilgili detaylar aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerine İndirim Uygulayan Vakıf Üniversiteleri
  • KTO Karatay Üniversitesi, MTSO Üyelerinin birinci derece yakınlarının ve eşlerinin lisans ve önlisans programlarına kayıt yaptırmaları halinde %15 burs ve 8 taksitte ödeme imkanı sağlamaktadır.

• İzmir Ekonomi Üniversitesi, en az 1 yıldır MTSO üyeliği olan firmaların en az 1 yıldır temsil ve ilzama yetkililerinin birinci derece yakınları için ücretli kontenjandan kayıt yaptıranlara %15 oranında indirim imkanı sağlamaktadır.

• Kapadokya Üniversitesi, MTSO çalışanları, üyeleri, üyelerinin çalışanları ve bunların birinci derece yakınlarının Üniversitenin İİBF ve Beşeri Bilimler Fakültesi bünyesindeki %50 burslu programlara kayıt yaptıranlara ek %10 indirim; Aşçılık, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Çocuk Gelişimi, Mimari Restorasyon, Turist Rehberliği programları için ek %10 indirim; yüksek lisans programlarında da %10 indirim uygulamaktadır.

• Uluslararası Final Üniversitesi (K.K.T.C.) MTSO Üyelerinin akrabalarına öğrenim ücretinden %20 indirim uygulamaktadır.

Üyelerimize duyurulur.