İşletmeler için Dijital Öğrenme Programı 03.06.2021 tarihinde yayınlandı

İşletmeler için Dijital Öğrenme Programı

Covid-19 salgını nedeniyle üretimden tedarik sürecine, tüketim alışkanlıklarından günlük hayata kadar birçok alanda önemli değişimler yaşanıyor. İş dünyamız ve özellikle KOBİ’lerimiz bu değişime ayak uydurabilmek için birçok alanda eğitime ihtiyaç duyacaklardır.

Bu ihtiyaçtan hareketle, işletmeleri online eğitimler aracılığı ile destekleyerek mevcut işlerini güvence altına almak ve Covid-19 sürecinde dayanıklılıklarını artırmak amacıyla Odamızın da içerisinde ortak olarak yer aldığı “İşletmeler için Dijital Öğrenme Programı - Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Covid-19’a ve Covid-19 Sonrasına Karşı Destekleme Projesine” başlanılmaktadır.

Online bir eğitim platformu oluşturulması hedeflenen Alman Federal Ekonomik İş Birliği ve Kalkınma Bakanlığı (BMZ) tarafından finanse edilen PEP- Ekonomik Fırsatların Desteklenmesi Programı kapsamında GİZ - Alman Uluslararası İş Birliği Kurumu ortaklığında yürütülen, işyeri sahibi mikro, küçük ve orta ölçekli işletmeleri hedefleyen bu projede yer almak ister misiniz?

Bu projeye dahil olarak işletmenizin değişen yeni dünya düzenine hazır olmasını sağlarken, bu zorlu süreçte yeni nesil yönetim stratejileriyle tanışacak, kendinizi ve işletmenizi geliştirecek eğitimler alma fırsatını yakalayacaksınız. Eğer siz de mikro, küçük ve orta ölçekli bir şirkette çalışıyorsanız veya kadın girişimciyseniz projemize hemen başvurabilirsiniz. Eğitimlerimiz Haziran ayının ilk haftasında başlayacak ve Ekim ayının sonuna kadar devam edecektir. Projenin sonunda başarılı bir şekilde eğitimleri tamamladığınızda İSO Akademi tarafından verilecek sertifikaya sahip olacaksınız.

Arapça

Proje Katılım Formu

Link

Eğitim İhtiyaç Analizi  Formu

Link

Proje içerisinde yer alacak eğitim listesinin duyurusu ilerleyen günlerde paylaşılacaktır.

Üyelerimize duyurulur.