İK’ da Yetenek Yönetimi Çevrimiçi Seminer Programı, 27 Ekim 2021 22.10.2021 tarihinde yayınlandı

İK’ da Yetenek Yönetimi Çevrimiçi Seminer Programı, 27 Ekim 2021

Mersin Büyükşehir Belediyesi(MBB)'nden alınan bir yazıda MBB Kariyer Merkezi Müdürlüğü ve Odamızın da paydaşı olduğu "İşgücü Piyasası Koordinasyon Kurulu" işbirliğinde, 27 Ekim 2021 tarihinde saat 20.00’ da davetli konuşmacı Pof. Dr. Metin PİŞKİN’ in katılımlarıyla “İK’ da Yetenek Yönetimi” konulu çevrimiçi bir seminer programı düzenleneceği ifade edilmektedir.

Gerçekleştirilecek çevrim içi seminer programına kayıt yaptırmanın zorunlu olduğu ve seminer programına katılanlara "Katılım Belgesi" verileceği belirtilmektedir. Kayıt işleminden sonra seminere katılım linkinin (zoom program linki) mesaj yolu ile kayıt yaptıran kişilere iletileceği ifade edilmektedir.

Kayıt linkihttps://www.mersin.bel.tr/form/kariyer