Çelik Kaynakçısı (Seviye 3) MYK Belgesi 19.01.2023 tarihinde yayınlandı

Odamız iştiraki olan YFM Personel Sınav ve Belgelendirme Merkezi tarafından Çelik Kaynakçısı (Seviye 3) alanında mesleki yeterlilik sınav ve belgelendirme faaliyetleri gerçekleştirilmektedir. İlgili belgelendirmeye ilişkin detaylı bilgi ve ön başvuru formu aşağıda üyelerimizin dikkatine sunulmaktadır.

Çelik Kaynakçısı (Seviye 3) MYK Belgesi

YFM Personel Sınav ve Belgelendirme Merkezi, TÜRKAK tarafından akredite, Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşlarındandır.

Merkezimiz, Çelik Kaynakçısı (Seviye 3) alanında mesleki yeterlilik sınavları ve belgelendirme faaliyetleri gerçekleştirmektedir.

Bu kapsamda, belge zorunluluğu kapsamındaki mesleklerden biri olan Çelik Kaynakçısı (Seviye 3) Ulusal Yeterlilik alanında, mesleğini belgelendirmek isteyen adayların ön başvuru için aşağıdaki linkte yer alan formu eksiksiz olarak doldurmaları beklenmektedir.

ÖN BAŞVURU FORMU