4. EİT İş Forumu, 26 Kasım 2021 Aşkabat 24.11.2021 tarihinde yayınlandı

4. EİT İş Forumu, 26 Kasım 2021 Aşkabat

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB)'nden alınan bir yazıda, Türkmenistan Ticaret ve Sanayi Odası, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Sekreterliği ve Sekretaryası TOBB tarafından yürütülen EİT Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, 15. Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Zirvesi kapsamında, 26 Kasım 2021'de, 4. EİT İş Forumu, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat kentinde hibrit modda (fiziki ve online) gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

İş Forumu'na İran, Pakistan, Afganistan, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan'da çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firma temsilcilerinin katlımları beklenmektedir.

Rusça ve İngilizce simultane tercüme hizmeti sağlanacak olup taslak programa buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Toplantı zoom linki, teyit veren katılımcılara ayrıca iletileceği ifade edilmektedir.

Katılım formu ve ayrıntılı bilgi için: "https://eco.int/general_content/88737-Registration-for-4th-ECOBusiness-Forum.html?t=General-content" sitesinin ziyaret edilebileceği belirtilmektedir.