Yıllık çok girişli Almanya, Belçika, Hollanda ve Fransa geçiş belgelerinin dağıtımı hakkında, 15 Ocak 2019 15.01.2019 tarihinde yayınlandı

Sayın Yetkili ​15 Ocak 2019

Yıllık çok girişli Almanya, Belçika ve Hollanda geçiş belgelerinin dağıtımına Odamızda bugün (15 Ocak 2019) saat 13:00' den itibaren Yönerge'de belirtilen kurallar çerçevesinde başlanmıştır. Bugün, Odamızdan talep edilmeyen belgelerin dağıtımına Limandaki Ofisimizde devam edilecektir.

İstenen belgeler:

• Başlıklı kağıda dilekçe
  • Vekaletname ve Kimlik Fotokopisi
  • Firma Kaşesi

Belge ücreti 55 TL dir.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederiz.

- Ayrıca;

Sayın Yetkili ​15 Ocak 2019

Yıllık çok girişli Almanya, Belçika, Hollanda ve Fransa geçiş belgelerinin dağıtımına Yönerge'de belirtilen kurallar çerçevesinde başlanmıştır.

• Firmalar bu belgelere ait çok girişli kontenjanlarını 07.02.2019 günü mesai bitimine kadar kullanmak zorundadırlar, aksi takdirde kalan firma kontenjanları 08.02.2019 günü itibariyle genel kullanıma açılacaktır.

Fransa çok girişli belgeleri ise diğerlerinden farklı olarak yıllık kontenjandan tahsis edilmeyecektir. Kontenjanı bulunan firmaların Fransa’ya ikili ve transit taşıma yapan araçlarına Fransa-Çokkonvans-Normal belgesi tahsis edilecektir.

FRANSA çok girişli geçişli belgeleri topluca tahsis edilmeyecek, çıkan araca tek tek verilecektir. Kontenjandan dağıtılan Fransa çok girişli belgelerin dağıtım süresi 31.03.2019 olarak belirlenmiştir, dolayısıyla 01.04.2019 tarihi itibariyle genel kullanıma açılacaktır.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederiz.