MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

“... ve Kadın III” isimli sergi açıldı 05.03.2015 tarihinde yayınlandı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen “... ve Kadın III” isimli Resim-Heykel Karma Serginin açılışı, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Sanat Galerisi’nde gerçekleştirildi.


Açılışa İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, İl Kültür ve Turizm Müdürü Bahaettin Kabahasanoğlu, MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı İbrahim Kiper, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kasım Tanrıöver, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kısa, Genel Sekreter Yardımcısı Ezgi B. Uçar ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Buğra Yararman, Hakkı Kandır, Mehmet Mangtay, Meral Belice, Özcan Aydemir, Seda Şahbaz, Tuğba Küçükbahar ve Vehbi Mangtay’ın eserlerinden oluşan sergide sanatçılar yaptıkları eserlerle, son zamanlarda artan kadına şiddet olaylarını tekrar gündeme getirerek görsel olarak vurgulamaya çalıştılar. Sergide ayrıca Sanatçı Meral Belice, geçtiğimiz günlerde kentimizde vahşice katledilen Özgecan Aslan ve şiddete uğrayan tüm kadınlar için bir video sunumu gerçekleştirdi.

Toplam 8 sanatçının 26 eserinden oluşan “... ve Kadın III” isimli sergi, 19 Mart 2015 tarihine kadar sanatseverlerin ilgisine açık olacak.


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER