MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Vali Güzeloğlu, MTSO Meclis Toplantısı’na katılarak Üyelere veda etti 24.09.2014 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası aylık olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Mahmut Arslan başkanlığında yapıldı. MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut ve Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu katılarak Meclis Üyelerine veda etti.


Toplantıda konuşan Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, “Meclis toplantınıza beni konuk aldığınız ve sizlere hitap etme imkanı verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Meclisimizin bu salonunda, Odamızın bu güzel binasında da Mersin’in her bir köşesinde şüphesiz bizden yana 4,5 yıl açısından çok güzel anılar, buluşmalar, ortaklıklar var. Bir açıdan zaman, içinde yaşayana göre hız kazanır yada çok geç olarak yaşanır. Zaman bazen çok yavaş bazen de çok çabuk geçer. Eğer dolu dolu şeyler, keyifli buluşmalar ile dolu bir zaman ise zaman çabuk geçiyor hatta yetmiyor. Hiç saymadık Mersin’deki görev süremizde ne kadar olduğunu ama tabiî ki her başlangıcın bir bitişi var. Tıpkı hayat gibi. Önemli olan iyi bilinmek, güzel anılmak hayatın özü bu ve kolay bir şey değil. En güzel şey gönül yapmak” dedi.

Vali Güzeloğlu, “Mersin benim 4. ilim, 2. büyük şehirim. Şimdi yine ülkemizin çok önemli bir kenti olan Kocaeli’ne gidiyorum. Giderken en büyük zenginliğim, dost sıcaklığıyla ve içten sevgiyle gitmek. Kalıcı olan bu. Çamlıyayla’dan ovasına, Anamur’dan Gülnar’ına her ilçesine gittik. Çilek Mahallesi’nde aynı sofrada, Çamlıyayla’da aynı ağacın altında, Anamur’u en çok ziyaret eden Vali kimliğiyle Anamur’da vatandaşlarımızla iç içe gönül gönüle olduk. İz bırakarak ve gönüllerde olarak ayrılmak hamd olsun bize nasip oldu. Artık Mersin’in güzelliklerini her zaman her yerde anlatacak Mersin hemşerisiyiz. Her zaman Mersin’in yanında, yakınında olacağız. Çünkü Mersin bunu hak ediyor. Sizlere ve Ticaret ve Sanayi Odamızın tüm üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER