MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Umutlu olmak pes etmemekle mümkündür  2019, Mersin’e ve ülkemize güzellikler getirsin… 31.12.2018 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Yeni yılın muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmayı kendisine hedef edinmiş büyük milletimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi dilleğiyle, 2019’un, yeni umut ve güzelliklere yol açmasını diliyorum” dedi. 


Umutlu olmak pes etmemekle mümkündür  2019, Mersin’e ve ülkemize güzellikler getirsin…

Her yeni yılın yeni bir başlangıç, yeni umut anlamı taşıdığını kaydeden Kızıltan mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Her yeni yıl yeni bir umut anlamı taşıyor. Umut ise mücadele gücünü yitirmemektir. Bizler Mersin iş dünyası olarak zorluklara ve sorunlara boyun eğmeden, umutsuzluğa teslim olmadan, kentimizi önce ekonomik, sonra sosyal yaşam kalitesi anlamında bir gelişmiş dünya kenti yapmaya azmettik. Huzurun, refahın ve zenginliğin arttığı bir Mersin, bir Türkiye hepimizin ortak umududur. Mersin iş dünyası olarak, ekonomik büyümenin liderliğini üstlenen, yatırımı, istihdamı ve ihracatı sağlayan ülkemizin müteşebbisleri, sanayicileri, tüccarları, üreticileri olarak, 2019 yılında ülke çapında her alanda sağduyunun, empatinin, uzlaşmanın öne çıktığını görmek istiyoruz. Genel anlamda ülkemizi, özel anlamda Mersin’i ekonomik ve sosyal anlamda önemli bir merkez, gelişmiş dünyanın bir parçası yapabilmek için çıktığımız bu yolda, ortak akıl ve ortak paydayı yüceltmek zorundayız. Birbirimize saygıyı ve aynı düşüncede olmasak bile karşılıklı tahammülü bir erdem olarak görmeliyiz. Ortak aklın yolu ise, sorunlara değil, çözümlere odaklanmak, sağduyu ile hareket ederek kalıcı çözümlerle sürdürülebilir kalkınmayı başarabilmekten geçiyor. 
Yeni yılın muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmayı kendisine hedef edinmiş büyük milletimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi dilleğiyle, 2019’un, yeni umut ve güzelliklere yol açmasını diliyorum. Tüm Mersin iş dünyasının ve Mersinlilerin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.


 


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER