MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

MTSO, Mersin Nakliyeciler Sitesi’ni ziyaret etti 04.07.2018 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan Mersin Nakliyeciler Sitesi’ni ziyaret ederek, nakliyecilerin sorunlarını yerinde dinledi. Yeni bir nakliyeciler sitesi talep eden sektör temsilcilerine Kızıltan, ‘Yanınızdayız’ mesajı verdi. 


MTSO, Mersin Nakliyeciler Sitesi’ni ziyaret etti

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan’a Nakliyeciler Sitesi ziyaretinde MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, Yönetim Kurulu Üyeleri İsa Çani, Çetin Kanar ve Hacı Halil Kürek'in yanı sıra 19 No'lu Yurtiçi Yük ve Eşya Taşımacılığı Meslek Komitesi Üyeleri Kemal Yüksel, Ufuk Maya ve Muazzez Araç ile 41 No'lu Lojistik Hizmetleri Meslek Komitesi Üyesi Orhan Yıldırım da eşlik etti. 
Görüşmede yaşadıkları sorunları anlatan Mersin Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Polat, faaliyet gösterdikleri sitenin artık kendilerine yetmediğini belirterek yeni bir nakliyeciler sitesine ihtiyaç duyduklarını söyledi. Kendilerine yer gösterilmesi halinde üst yapının oluşturulması konusunda ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını vurgulayan Polat, “Müşterilerimiz ofislerimizi gördüklerinde bizimle çalışmaktan vazgeçiyor. Kışın ofislerimiz, aşırı yağmurlarda su altında kalıyor. Araçlarımızın giriş çıkışlarında ve dönmelerinde sorun yaşanıyor. Bu sorunların çözümü için yeni bir site istiyoruz” dedi.  
Minimum 50 ile 100 dönüm arası bir arazinin ihtiyaçlarını karşılayacağını kaydeden Polat, mevcutta aktif çalışan 110 civarında firma olduğunu belirtti. Diğer yandan kiralarının arttığına da değinen Polat, “Ciddi anlamda sıkıntılarımız var” diye konuştu.

Kızıltan: “Konunun takipçisi olacağız”
MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ise, MTSO’da nakliye ve lojistik sektörünü temsil eden 3 ayrı komite bulunduğunu hatırlattı. İlgili Komitelerin Nakliyeciler Sitesi’ne ait bu sorunları bir rapor haline getirmesini isteyen Kızıltan, ayrıca yapılmasını talep ettikleri site ile ilgili bir ön proje hazırlamalarını talep etti. Kızıltan, “Bu rapor ve projenin hazırlanması sırasında MTSO Projeler Müdürlüğümüzün her türlü desteği vereceğinden emin olabilirsiniz” diye konuştu. “Artık herkes aynı şeyleri tekrarlıyor. Havaalanı yapılsın, turizm bölgesi yapılsın, diyor. Burası gibi kentimizi ilgilendiren ekonomi odaklarını kimse dile getirmiyor” diyen Kızıltan, sözlerini şöyle tamamladı:
“El birliğiyle her şeyi halledeceğiz. Yeter ki birbirimizle iyi geçinip, birbirimizi dinleyelim. Fikir ayrılıkları olabilir ama neticede birlik olmalıyız. Biz MTSO’da bu birlikteliği sağladık. El ele verip hepimiz aynı birlikteliği yakalamalıyız.”
 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER