MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

MTSO Futbol Şöleni Başkan Kızıltan’ın vuruşu ile başladı 14.12.2019 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MTSO) kuruluşunun 134. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen MTSO Futbol Şöleni Grup Müsabakaları 'Roza 1925' ve 'Mersinspor' takımlarının karşılaşması ile başladı. Başlama vuruşunu Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan gerçekleştirdi. Müsabakanın ilk golü de Başkan Kızıltan imzası taşıdı. Futbol Şöleni’nin açılış karşılaşması Roza 1925 takımının 4-2’lik üstünlüğü ile sona erdi.


MTSO Futbol Şöleni Başkan Kızıltan’ın vuruşu ile başladı

MTSO Çalışanları, Komite ve Meclis Üyelerinin katılımıyla oluşturulan 11’er kişilik 8 takımın mücadele edeceği MTSO Futbol Şöleni 5 hafta sürecek. Şampiyonada sporcuları Kadın Komite ve Meclis Üyeleri de yalnız bırakmadı. Tezahüratları ile destek verdikleri karşılaşmalar büyük mücadelelere sahne oldu. 
Müsabakalar sonunda dereceye girecek ilk takım ile gol kralı kupa ile ödüllendirilecek. 
Konuyla ilgili değerlendirme yapan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, 134’üncü yıl kutlamaları çerçevesinde düzenlenen bu organizasyonun MTSO ailesi içinde birlik ve beraberliği artıracağına inandığını söyledi. Maçların fairplay ruhu ile oynanacağından emin olduğunu vurgulayan Kızıltan, tüm takımlara güvendiğini söyledi. 134’üncü yıl kutlamalarının Mersin Kenti Edebiyat Ödülü ile başlayıp futbol şöleni ile sürdürdüğünü kaydeden Kızıltan, yalnızca kent ekonomisi değil, sanattan spora tüm alanları önemsediklerini dile getirdi. 
Roza 1925 takımı formasıyla sahaya çıkan MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol ise maç sonrası yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:
“Futbol demek dostluk, samimiyet, kenetlenme demek. Biz de bu organizasyon ile bunu amaçladık. Kendi Meclis Üyelerimiz ve personelimizle bir araya geldik. Şampiyon olan takımımız, iyi oyuncularımızla önümüzdeki süreçte kardeş odalarımızla, diğer şehirlerle de organizasyon yapabiliriz.”



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER