MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

MTSO eski Meclis Başkanlarından 2 değerli isim hayatını kaybetti 17.07.2017 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda geçmiş dönem Meclis Başkanlığı yapan Kadir Aktaş ve İbrahim Kiper hayata gözlerini yumdu.


MTSO eski Meclis Başkanlarından 2 değerli isim hayatını kaybetti

MTSO üst üstte iki acıyı birden yaşıyor. Geçmiş dönem Meclis Başkanlarından Kadir Aktaş ve İbrahim Kiper hayatını kaybetti.

1985 yılında Meclis Başkanlığı yapan Kadir Aktaş’ın cenazesi, 15 Temmuz Cumartesi günü Muğdat Camiinde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından, Akbelen Şehir Mezarlığı’nda defnedildi.

2001 – 2009 yılları arasında Meclis Başkanlığı yapan İbrahim Kiper ise, mide kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü Akademi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. 15 Temmuz Cumartesi gece 00.30 sularında hayata gözlerini kapayan Kiper için, 16 Temmuz Pazar günü Muğdat Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından İbrahim Kiper'in cenazesi Akbelen Şehir Mezarlığı’nda defnedildi.

Bu hafta içerisinde MTSO Geçmiş Dönem Meclis Başkanları Kadir Aktaş ve İbrahim Kiper'in acı haberlerini arka arkaya alan MTSO ailesi, bu yıl içerisinde ayrıca 1984-1985 yıllarında Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmüş olan Hadi Doğan ve geçmiş dönem Meclis Üyelerinden Tankut Tufan ile Mehmet Kayın'ı kaybetmenin de acısını yaşadı. 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER