MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

MTSO’dan İSO listesine giren firmalara moral ziyareti 26.06.2019 tarihinde yayınlandı

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde Mersin’den bu yıl 8 firma yer aldı. MTSO Heyeti,Mersin’den İSO ilk 500 Sanayi KuruluşuListesi’ne giren firmalara tebrik ziyareti gerçekleştirdi. 


MTSO’dan İSO listesine giren firmalara moral ziyareti

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı Hamit İzol, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Cem Bucuge, Yönetim Kurulu Üyesi Halil Kürek ve Başkan Danışmanları Orhan Çapan ile Cenk Cenkcimenoğlu, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye’nin en büyük 500 Sanayi Kuruluşu Listesi’nde yer alan Mersinli firmaları ziyaret etti. Çimsa Çimento A.Ş, Başhan Tarımsal Ürünler, Aves Enerji, Memişoğlu Tarım, Teknopanel A.Ş, Arbel Bakliyat, Çukurova İnşaat Makinaları ve Durum Gıda yöneticileriyle bir araya geldi. Firmalarla bir araya gelip çalışmaları hakkında bilgi alan, fabrikaları gezerek üretimi yerinde inceleyen heyet, aynı zamanda firmaların sorunlarını ve taleplerini de dinledi. 

Kızıltan: “Mersin gücünü, güçlü firmalarından alıyor”
Ziyaretler sonrasında kısa bir açıklama yapan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, gerçekleştirdikleri ziyaretlerle Mersin’in değerlerini ortaya çıkarmak, farkındalık oluşturmak istediklerini vurguladı. Mersin’in göründüğünden çok daha güçlü bir kent olduğunu dile getiren Kızıltan, “Bu gücünü de güçlü firmalarımızdan alıyor. Elde ettikleri başarılar tüm kente, tüm firmalarımıza moral oluyor. Bu nedenle biz de başarılı firmalarımızı ziyaret ederek onlara moral verip tebrik etmek istedik” dedi. MTSO olarak başarılı firmaların her zaman yanında bulunduklarını ve ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydeden Kızıltan, “Mersin’i ve bizleri gururlandıran tüm firmalarımızı yürekten tebrik ediyoruz” diye konuştu. 

İzol: “Firmalarımızla gurur duyuyoruz”
MTSO Meclis Başkanı A. Hamit İzol ise, ziyaretler sonrası yaptığı değerlendirmede, “Mersin iş dünyası olarak listelere giren tüm firmalarımızı gönülden kutluyorum. İş verdiler, aş verdiler, ihracatla ülkemize zenginlik getirdiler, vergileriyle ülkemize katkıda bulundular. Hepsiyle gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı. Ticaretin geliştirilmesi, ihracatın artırılması noktasında karşılaşılan zorlukları el ele vererek aşabileceklerini de belirten İzol, “Firmalarımızın başarısının artarak devam etmesini dilerim” dedi. 
Ziyaretlerden duydukları memnuniyetleri dile getiren firma yetkilileri ise onur duyduklarına dikkat çekerek, birlik ve beraberliğin, desteğin mevcut başarıları artıracağını söyledi. Paradan çok takdir edilmenin kendilerini mutlu ettiğini kaydeden firma yetkilileri, sanayicinin ihmal edildiği kentlerin gelişmesinin mümkün olmayacağını, bu nedenle sanayicinin yanında olan bir Oda Yönetimi görmeyi memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER