MTSO’DAN İNTERAKTİF TANITIM 28.10.2015 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Mersin’de bir ilke imza attı. ‘Kültür Denizi Mersin Belgeseli’nin lansman ve kokteylinde kurulan dev ekranda paylaşılan sosyal medya mesajları ile interaktif bir tanıtım gerçekleştirdi.

MTSO’DAN İNTERAKTİF TANITIM

Sosyal medya kullanımının hızla arttığı günümüzde sivil toplum örgütleri de bu alandaki çalışmalarına ağırlık veriyor. Her alanda olduğu gibi bu alanda da kente öncülük eden MTSO, son olarak düzenlediği organizasyonda sosyal medyayı aktif şekilde kullandı. Program öncesi ve esnasında facebook, twitter ve instagram hesaplarından #kültürdenizimersin hastag’i ile yayınlanan mesajlar kokteyl alanına kurulan dev ekranda gösterildi. Bu sayede katılımcılar lansmanla ilgili duygu ve düşüncelerini aynı anda herkesle paylaşma fırsatı buldu. Program süresince 250’nin üzerinde mesaj geldi. Program sonunda yayınladıkları mesajlarla en çok beğeni alan Murat İnal, Fatih Sağnak ve Alpaslan Sarı'ya ise ödül verildi.