MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

MTSO’da seçim maratonu… 06.04.2018 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odas'nda (MTSO) 6 Nisan Cuma günü gerçekleştirilen seçimlerin kesin olmayan sonuçlarına göre, Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan oldu. Aynı gün yapılan ilk Meclis toplantısında 4 adayın yarıştığı Meclis Başkanlığı seçimlerinde Abdulhamit İzol ise, MTSO’nun yeni Meclis Başkanı oldu.


MTSO’da seçim maratonu…

1 Nisan 2018 Pazar günü MTSO Meslek Komiteleri ile Meclis Asil ve Yedek Üyelerinin seçilmesiyle başlayan süreç, 6 Nisan Cuma günü gerçekleşen Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Genel Kurul Delegeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri seçimi ile devam etti. Kesin olmayan sonuçlara göre, Ayhan Kızıltan başkanlığında oluşan Yönetim Kurulunda Ali Fuad Budur, Hakan Sefa Çakır, Çetin Kanar, Yasemin Taş, Yalçın Darıcı, Nedim İkanç, Ahmet Belice, İsa Çani, Cem Bucuge ve Hacı Halil Kürek yer aldı.

Aynı gün yapılan Meclis toplantısında 4 adayın yarıştığı Meclis Başkanlığı seçimlerinde Abdulhamit İzol yeni Meclis Başkanı oldu. Hüseyin Dinler ve Yakup Gitmiş Meclis Başkan Yardımcısı, Orhan Kemal Yüksel ise Meclis Katip Üyesi oldu. Toplantıda ayrıca Hesapları İnceleme Komisyon Üyeliğine Metin Beyan, Necmettin Cabadak ve Yalçın Balcı seçildi.

Yeni dönemde göreve yeni isimlerin gelmesinin yanı sıra meslek komitesi sayılarında da değişim yaşandı. Meslek Komitesi sayısı 35’ten 41’e, Meclis Üye sayısı ise 81’den 99’a yükseldi. 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER