MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

MTSO’da 3 D tasarım ve modelleme eğitimi 25.07.2016 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), üyelerinin yüksek teknolojili ürün ihracatını artırma yönündeki çalışmalarını sürdürüyor. MTSO Tedarik Zinciri Akredite Test ve Ar&Ge Merkezi bünyesinde verilen 3 D tasarım ve katı modelleme hizmeti sonrasında Oda şimdi de bu alanda eğitimlere başladı. Hedef, firmaların çalışmalarını kolaylaştıracak, maliyetlerini düşürecek 3 D prototip üretimi konusunda farkındalık oluşturmak. İlk eğitimin tamamlanmasının ardından eğitimlerin ikincisi için de yeniden duyuru yapılacak.


MTSO’da 3 D tasarım ve modelleme eğitimi

Mersin sanayisinin gelişimine katkıda bulunmak, üretimde üç boyutlu (3D) tasarım ve katı modelleme kültürünü oluşturmak ve geliştirmek amacı ile MTSO Tedarik Zinciri Akredite Test ve Ar&Ge Merkezi tarafından 90 saatlik 3D tasarım ve katı modelleme eğitimi verildi. MTSO Hizmet Binası’nda verilen eğitimlere 10 kursiyer katıldı.

Günümüzde 3D tasarım ve modelleme; mimariden mühendisliğe, bilgisayar oyunlarından animasyonlara, sinema filmlerinden mobilya tasarımına kadar pek çok çalışma alanında aktif olarak kullanılıyor. Eğitim kapsamında popülerliği giderek artan bir teknoloji olan 3D baskı teknolojisi ile 3D prototip üretimi konusunda da farkındalık oluşturulması amaçlandı. 90 saatlik eğitim temel seviye ve ileri seviye olmak üzere ikiye ayrıldı. Temel seviyede kursiyerlere iki boyutlu çizimler, katı modelleme ve teknik resim oluşturma konularında eğitim verildi. İleri seviyede ise katılımlar yüzey modelleme, montaj ile animasyon konularında bilgi aldı.



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER