MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Mersin Mobilya Fuarı kapılarını araladı 22.04.2016 tarihinde yayınlandı

CNR İMOB Mersin Mobilya Fuarı Mersin Yenişehir CNR Expo Fuar Merkezi’nde kapılarını araladı. 1 Mayıs’a kadar açık kalacak fuar, 15 bin metrekare alanda organize ediliyor. 70 firmanın 200’e yakın marka ile katıldığı fuarda ev ve ofis mobilyaları, ev aksesuarları, bahçe ve yazlık mobilyaları, ofis mobilyaları ile mobilya yan sanayi ürünleri sergilendi. Bu yıl 50 bin üzerinde ziyaretçi beklenen fuarda birçok marka yeni ürünlerini tanıttı. Fuarın açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.


Mersin Mobilya Fuarı kapılarını araladı

Fuarın açılış konuşmasını yapan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, orta gelir baremini aşmanın tek yolu olarak daha yenilikçi, daha yaratıcı, daha girişimci, marka ve ar-ge odaklı çalışmayı gösterip, “Bu anlamda Mersin Mobilya Fuarı’nı bu hedeflere ulaşma anlamında motive edici bir basamak olarak görüyorum” dedi. Sektörel tanıtımın dışında fuarların piyasayı canlandırıcı etkisinin unutulmaması gerektiğini vurgulayan Aşut, “Özellikle bu yıl 10’uncusu düzenlenen Mersin Mobilya Fuarı ile piyasaya bir canlılık getirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. Mersin Mobilya Fuarı’nı perakende sektöründeki daralmaya karşı bir ilaç olarak gördüğünü kaydeden Aşut, “Mersin 10’uncu Mobilya Fuarı ile katılımcı firmalarımız ve markalarımız çok geniş bir ürün yelpazesi ile, son teknoloji ve tasarımlarını halkımızın ilgisine sunacaklar” dedi.
Mersin ve bölge özelinde mobilya sektörünün; daha yaratıcı, daha yenilikçi, ar-ge’ye önem veren ve markalaşmayı hedefleyen bir yapıya kavuşmasını istediğini vurglayan Aşut, Mersin’in bu alanda ciddi üretim yapılan bir kent haline dönüşmesi gerektiğini söyledi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise Mersin’in bugünkü yapısıyla yalnızca Türkiye’nin değil, dünyanın ilgi odağı haline geldiğini anlattı. Ticaretin hergeçen gün geliştiği Mersin’de fuarların ayrı bir önem taşıdığına değinen Kocamaz, mobilya sektörü adına önem taşıyan Mersin Mobilya Fuarı’nın da firmaların yer almak için yarıştığı bir yapıya büründüğünü görmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.
CNR Holding Pazarlama Grup Başkanı Reha Tartıcı ise fuar hakkında bilgi vererek, “Türk mobilya  sektörü son yıllarda tasarım ve ar-ge çalışmalarına verilen önemle dünya pazarlarında kabul gören marka halien geldi. Biz de CNR Holding olarak hedeflerin gerçekleşmesine katkı sağlamak adına elimizden geleni yapıyoruz” dedi.



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER