MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Mersin İş dünyasının demokrasi nöbeti sürüyor 21.07.2016 tarihinde yayınlandı

Mersin iş dünyası tek yürek olup Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelerek demokrasi nöbetini sürdürdü. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) çatısı altında Cumhuriyet Meydanı’nda buluşan işadamları, ellerindeki bayraklarla “Demokrasi vazgeçilmezimiz, milli irade gücümüz, kardeşliğimiz geleceğimiz” mesajı verdi.


Mersin İş dünyasının demokrasi nöbeti sürüyor

MTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Komite üyeleri MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut’un başkanlığında Mersin Cumhuriyet Meydanı’na gelerek darbe girişiminin 5’inci gününde de bağımsızlığa, demokrasiye sahip çıktı. Mersin MÜSİAD Başkanı Yusuf Yılmaz ile Çukurova Perder Başkanı Cahit Kaplaner de üyeleri ile birlikte MTSO Yönetimi ve üyelerine destek verdi.

Demokrasi buluşmasında MTSO Başkanı Şerafettin Aşut, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte coşkulu kalabalığa seslenerek birlik mesajı verdi. Aşut konuşmasında şunları söyledi:
“Öncelikle burada nöbet tutan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulu olarak tamamımız buradayız. Meclisimiz olarak buradayız. İş dünyası olarak sizlerle birlikteyiz. Bu darbe denilen illete bu halk tavrını koydu. Sonuçta demokrasi kazandı, halk kazandı. Milli irade kazandı. Hepinize teker teker teşekkür ediyorum. İyi akşamlar”

 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER