MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Gümrük Müşavirleri Dernek Üyeleri, MTSO’yu ziyaret etti 15.07.2014 tarihinde yayınlandı

Mersin Gümrük Müşavirleri Derneği Başkanı Hüseyin Sarıdağ, dernek üyeleriyle birlikte Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.


Ziyarette Heyeti, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kasım Tanrıöver, Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Maya, Meclis Üyesi Cebrail Orman ile 18 Nolu (Gümrük Müşavirliği ve Lojistik Hizmetleri) Komite Başkanı Zeki Şan karşıladı.

Gümrük Müşavirleri Derneği Başkanı ve Üyelere yeni dönemde başarılar dileyen Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, “Başarının sağlanması için karşılıklı işbirliği ve desteklere ihtiyaç vardır. Bizler de Oda olarak, sizlerle Mersin’in refah seviyesini yükseltecek tüm projelerde beraber çalışmaktan mutluluk duyarız” dedi.

Zor bir süreçten geçerek meşakkatli bir yola çıktıklarını belirten Mersin Gümrük Müşavirleri Derneği Başkanı Hüseyin Sarıdağ, “Bu bir bayrak yarışı ve bizler geçici bir süreliğine bu bayrağı teslim aldık. İnşallah ardımızda güzel projeler bırakarak da teslim edeceğiz. Sizlerle Mersin adına yararlı her projede birlikte çalışmak isteriz. Sizlerin desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

 


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER