MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Eğitim ve Kalkınma Vakfı’ndan, Yağcı’ya ziyaret 02.12.2016 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Eğitim ve Kalkınma Vakfı Yönetimi, Sanat Etkinlikleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Selma Yağcı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.


Eğitim ve Kalkınma Vakfı’ndan, Yağcı’ya ziyaret

MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hacı İbrahim Bilir, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Akbaş, Hüseyin Kış, Murat Yüksekbaş ve Sadık Çağatay Güneş’in katıldığı ziyarette Uluslararası Müzik Festivali hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Sanat Etkinlikleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı'na yeniden seçilen Yağcı’ya başarılar dileyen MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu, festivalin maddi açıdan sürekliliği hakkında önerilerde de bulundu. Bu sene on altıncısı düzenlenecek Uluslararası Müzik Festivali'nin Mersin'in adının duyurulması adına büyük bir şans olduğuna değinilen görüşmede, festivalin yerel düzeyde verilen desteğin yanı sıra ulusal düzeyde de sponsorların dikkatini çekecek alt yapıya sahip olduğu belirtildi. Özellikle şehir dışında yaşayan Mersinli iş insanlarının yardımıyla festivalin tanınırlılığının arttırılabileceği önerisi de getirilen görüşmede, bu yılki festival programı hakkında detaylı bilgi aktarılması adına MTSO Meclis Toplantısı’na Festival Başkanının davet edilebileceği de vurgulandı. 

 


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER