MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Çamlıbel Sokak Festivali’ Başladı 23.10.2021 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mersin İl Kadın Girişimciler Kurulu ile Mersin Akdeniz Çamlıbel Derneği (MERÇAM) işbirliğinde, MIP ana sponsorluğunda, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), Mersin Deniz Ticaret Odası (MDTO), Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB), Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Çamlıbel Sokak Festivali başladı. 


Çamlıbel Sokak Festivali’ Başladı

Çamlıbel’in yeniden canlanmasına katkı sağlaması amacıyla, bu yıl 22 – 24 Ekim günleri arasında ikincisi düzenlenen ‘Çamlıbel Sokak Festivali’nin açılışına; MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı Hamit İzol ile TOBB Mersin Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayla Harp, MTSO Meclis Üyeleri ile Mersin Valisi Ali İhsan Su’nun eşi Zeliha Su ile vatandaşlar katıldı.
Cumhuriyet Meydanı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan festival, sokak sanatçıları ile dansçıların gösterilerinin renk kattığı kortejin bando eşliğinde festival alanına yürünmesiyle devam etti. Yangınlara dikkat çekilmesi adına ağaç ve doğa figürlerinin ön plana çıktığı kortejde, çevreci temalar dikkat çekti. Açılan stantlar ziyaretçilerden büyük ilgi görürken, eğlence, sanat ve alışverişe aynı anda ev sahipliği yapan festival, renkli görüntülere sahne oldu. 
Festival, 24 Ekim günü akşam saat 20.00’de düzenlenecek Kıraç konseri ile son bulacak.

 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER