MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Başkan Kızıltan, Memişoğlu Tarım Ürünleri firmasını ziyaret etti 29.07.2020 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Yönetim Kurulu Üyeleri Yasemin Taş ve Halil Kürek ile birlikte İSO ilk 500 sanayi kuruluşu listesine 212. sıradan giren Memişoğlu Tarım Ürünleri Tic. Ltd. Şti firmasını ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Memiş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nasip Memiş ve Veysel Memiş ile bir araya gelen Kızıltan, firmayı gösterdiği başarıdan dolayı tebrik etti. 


Başkan Kızıltan, Memişoğlu Tarım Ürünleri firmasını ziyaret etti

Pandemi döneminde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Şerafettin Memiş, o dönemde çift vardiya çalıştıklarını belirtip, bakliyatçılar olarak artan iç ve dış taleple birlikte iki kat fazla üretim yaptıklarını anlattı. Market raflarında bir sıkıntı oluşmamasının mutluluğunu yaşadıklarını belirten Memiş, yurtdışında bazı ülkelerde gıdanın tükenip rafların boş kaldığını hatırlatarak, Türkiye’de bu sorunla karşılaşılmamış olmasının sevindirici olduğunu söyledi. Memiş, TSE Covid 19 Güvenli Üretim Belgesi de aldıklarını belirterek, ürünlerinin güvenle tüketilebileceğini söyledi. 
Pandemi dönemi sorunlarını en aza indirebilmek adına MTSO olarak yürüttükleri çalışmalar ve görüşmeler hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan da sanayi kuruluşlarının bu dönemde durmayıp çalışmasının önemine dikkat çekti. Göreve geldiği günden itibaren büyük küçük demeden tüm firmaları ziyaret ettiğini, sahada olduğunu ifade eden Kızıltan, “Tüm ziyaretlerimde yetişmiş, başarılı ikinci kuşağı görmekten büyük mutluluk duyuyorum. İyi yetişmiş yeni nesli gördükçe geleceğe dair umutlarım artıyor. Bizleri iyi günler bekliyor. Gençlerle çok daha iyi noktalara geleceğiz” değerlendirmesini yaptı. 
Başarılı çalışmaları nedeniyle Memiş ailesini tebrik eden Başkan Kızıltan, ardından plaketlerini takdim etti. 
 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER