Sosyal Güvenlik Kurumu Alacakları Yapılandırılıyor

SGK'dan üst düzey katılımın olacağı ve bizzat konunun uzmanları tarafından sunum yapılacak bilgilendirme toplantısı, 01 Eylül 2016 Perşembe günü Saat 14:00'te Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

Başlangıç:

01.09.2016 14:00

Bitiş:

01.09.2016 17:00

Yer:

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Konferans Salonu

Haritada göster

Sosyal Güvenlik Kurumu Alacakları Yapılandırılıyor

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU ALACAKLARI YAPILANDIRILIYOR

Tarih: 01 Eylül 2016, Perşembe
Yer: Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Konferans Salonu
Saat: 14:00

Sosyal Güvenlik Kurumu'na prim ve prime ilişkin gecikme zammı ile gecikme cezası borcu bulunanlara, borçlarını yapılandırma yaparak ödeme fırsatı verildi.

Bilindiği üzere Resmi Gazete'nin 19/08/2016 tarihli nüshasında, 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun yayımlanmıştır.

Söz konusu kanunda yer alan hükümlerle, sigortalı ve işverenlerin 30/06/2016 TARİHİNE KADAR Sosyal Güvenlik Kurumu'na ödemedikleri, PRİM, İŞSİZLİK PRİMİ, EKP, ÖİV, DAMGA VERGİSİ, İDARİ PARA CEZASI, ÖZEL BİNA İNŞAATLARI VE İHALELİ İŞLERDEN KAYNAKLI FARK PRİMİ, GENEL SAĞLIK SİGORTASI PRİMİ vb. borçlarını peşin ya da 36 aya kadar taksitle yapılandırma kapsamında ödeme imkanı getirilmiştir.

Yapılandırma imkanından sigortalı ve işverenlerimizin azami düzeyde yararlanabilmesi teminen, 6736 sayılı Yapılandırma Kanuna ilişkin uygulamalar hakkında bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Tüm üyelerimiz davetlidir.

Saygılarımızla,

Not: Katılım için lütfen aşağıdaki kayıt formunu doldurunuz.

KAYIT FORMU