Sayısal Takograf Bilgilendirme Toplantısı, 10 Aralık 2018, MTSO

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ve Ülkemizde yerel üretici bir firmanın işbirliği ile 10 Aralık 2018 Pazartesi günü 13:00 – 17:00 saatleri arasında Sayısal Takograf cihaz vekartlarının kullanımı, raporlanması, veri aktarımı ve yedeklenmesi hakkında şoför ve taşımacılık yapan firmalara yönelik eğitim toplantısı verilecektir.

Başlangıç:

10.12.2018 13:00

Bitiş:

10.12.2018 17:00

Yer:

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası - Toplantı Salonu

Haritada göster

Sayısal Takograf Bilgilendirme Toplantısı, 10 Aralık 2018, MTSO

Bu eğitim programı kapsamında, sayısal takograf sistemi ile ilgili önemli bilgiler verilecek olup; sistemin işleyişi, karşılaşılan sıkıntılar ve teknik-pratik anlamda sayısal takografa dair merak edilen tüm bilgiler yetkili firma temsilcileri tarafından sunulacaktır.

Ülkemizde tamamen yenilenen ve geliştirilen Takograf sisteminin yasal düzenlemeleri ve eski takograf sisteminin sonlandırılmasına ilişkin gelinen son aşamalarda bu eğitimin ilimiz bünyesinde, gerek kolluk kuvvetlerimiz gerekse sayısal takograf kullanıcı ve tedarikçileri açısından büyük fayda sağlayacağı düşüncesindeyiz.

10 Aralık 2018 Pazartesi günü Mersin Ticaret ve Sanayi Hizmet Binası 4. Katta düzenlenecek toplantıya tüm sektör ilgililerinin katılmasını bekliyoruz.