MTSO KOBİ Akademi - Üyelere Destek Programı, 21 Kasım 2017

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, 4. Kat Meclis Toplantı Salou

Haritada göster

MTSO KOBİ Akademi - Üyelere Destek Programı, 21 Kasım 2017

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yeni üyelerimizi iş hayatlarında desteklemek ve onlarla tanışmak amacıyla hayata geçirilen “MTSO KOBİ Akademi Projesinin” ikinci döneminin ilk toplantısı 21 Kasım 2017 tarihinde, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşecektir.

Toplantıda, odamızın yapmakta olduğu faaliyetler tanıtıldıktan sonra aramıza yeni katılan üyelerimizi iş hayatlarında desteklemek amacıyla iş hayatının önemli parçası olan “İş Kanunu, Ticaret Kanunu ve KOBİ Destekleri” başlıklarında temel bilgilendirmeler yapılacaktır.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından siz değerli üyelerimiz için ücretsiz olarak hazırlanan program 21 Kasım 2017 Salı günü, saat 15:00'da Odamız 4. kat toplantı salonunda gerçekleşecektir.

Toplantımız bilgi almak isteyen tüm üyelerimize açıktır. Toplantımıza katılımlarınız bizleri mutlu edecektir.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt olmak için lütfen Buraya Tıklayınız.

Üyelerimize duyurulur.