Kadın Tedarikçiler Sergi ve Forumu, 1-2 Eylül 2016,İstanbul

Bitiş:

02.09.2016 09:47

Yer:

Uluslararası Ticaret Merkezi Yeşilköy, Atatürk Cad. A3 Blok, 10/2 D:2, 34149 Bakırköy/İstanbul

Haritada göster

Kadın Tedarikçiler Sergi ve Forumu, 1-2 Eylül 2016,İstanbul

Uluslararası Ticaret Merkezi’nin (ITC)  her yıl başka bir ülkede düzenlediği “Kadın Tedarikçiler Sergi ve Forumu”nun beşincisi bu yıl KAGİDER ve ITC işbirliğinde İstanbul’da gerçekleştirilecektir. Geçtiğimiz yıl Brezilya’da düzenlenen foruma, Google, IBM, Accenture gibi firmalar katılım sağlamıştır.

Önceki yıllarda Çin, Meksika, Ruanda ve Brezilya’da düzenlenen forumlarda 50 milyon dolarlık iş hacmi oluşmuştur. Her foruma 500 kişinin katılımına olanak tanınmaktadır. Görüşmeler kayıtlara göre etkinlik öncesinde oluşturulduğundan, toplantı günü ve mekanında kayıt olanağı yoktur ve 500 kişilik kayıt dolduğunda ek kayıt alınması olanaksızdır.

Bu yıl İstanbul’da düzenlenecek forumda sadece turizm, tekstil, bilgi ve iletişim ve ticari hizmetler sektörlerinde işyeri sahibi kadın girişimciler tedarikçi olarak yer alacaklardır.  Katılım için firmada kadın hisse sahipliği oranının en az %51 olması gerekliliği bulunmaktadır.

Foruma katılım başvuruları 1 Mart tarihi itibariyle www.intracen.org/wvef/turkish-version/ adresinden yapılmaktadır.

Başvurular 01 Mart-30 Nisan 2016 tarihleri arasında online olarak yapılacak olup başvuru değerlendirmeleri sonucu katılımcı olabilecek kişilere Mayıs ayı içerisinde sonuçlar ile  online eğitimler,  süreç ve forum ile ilgili diğer detaylar iletilecektir. 30 Nisan 2016 günü kayıtlar kapanacaktır.