Almanya (Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti) Yatırım Fırsatları Semineri, 15 Kasım 2017

Başlangıç:

15.11.2017 16:00

Bitiş:

15.11.2017 17:00

Yer:

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülmekte Avrupa İşletmeler Ağı Projesi kapsamında; NRW.INVEST'in (Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti Ekonomik Kalkınma Ajansı)'katılımlarıyla düzenlenecek olan Almanya - Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti’nin  ve  burada gerçekleştirilecek yapılanmaların firmalara sağlayacağı stratejik avantajların tanıtılacağı bilgilendirme semineri, 15.11.2017 Çarşamba günü 16.00-18.15 saatleri arasında Odamızda gerçekleştirilecektir.

NRW.INVEST;  Düsseldorf, Köln, Duisburg, Essen şehirlerinin de içinde bulunduğu Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti’nin Ekonomik Kalkınma Ajansıdır. Söz konusu ajansın resmi Türkiye temsilciliği, yurt dışında şirketleşip işlerini Avrupa’ya taşımak isteyen Türk iş insanlarına bölgeyi tanıtarak danışmanlık ve bürokratik destek vermektedir. Ajans, bir Alman kamu kurumu olarak bu hizmetlerini ücretsiz olarak sunmaktadır. Kuzey Ren-Vestfalya, Türkiye pazarında başarılı bir şekilde faaliyet gösterip yurtdışında da var olmak ve pazar kazanmak isteyen Türk firmaları için Avrupa’ya mükemmel bir çıkış kapısı teşkil etmektedir.Bu bağlamda Almanya ile ilgili ticari ilişkilerini geliştirmek isteyen herkesin etkinliğe katılımı önem arz etmektedir.

Etkinllik programına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Etkinliğe katılmak için lütfen BURADAKİ katılım formunu doldurunuz.

Yer: Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (Meclis Toplantı Salonu, Kat 4)

Tarih: 15 Kasım 2017

Saat: 16:00