PENTEX 7.Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı Ziyareti

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası 11 Nolu (Tekstil Konfeksiyon ve Ayakkabı) Meslek Komitesinin ve Yönetim Kurulunun almış olduğu karar çerçevesinde 14 - 17 Şubat 2018 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan PENTEX 7. Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı, Odamızın Yurtiçi Fuar Katılım Desteklerine İlişkin Çalışma Usul ve Esasları Kapsamında, Üyemiz firmaların 1 gerçek kişi ortak veya yetkilisinin ulaşım ve/veya konaklama giderleri belirlenen oranlarda Odamızca karşılanacaktır.

Anılan destekten faydalanabilmek için, 11 Nolu (Tekstil Konfeksiyon ve Ayakkabı) Meslek Grubu üyelerimizin katılabileceği fuara en az 1 kişinin Komite Üyesi olmak şartıyla minimum 10 firma yetkilisinin katılım sağlaması şarttır. Destek kapsamında Üyelerimize ödenebilecek miktar toplam 8.000.- TL ile sınırlı olup, katılımcı sayısına göre değişkenlik gösterebilecektir. Ancak, firma başına 250.- TL’yi geçemeyecektir.

Anılan Fuara katılmak isteyen Üyemizin aşağıdaki formu doldurarak 12 Şubat 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar başvurmaları gerekmektedir.

Ziyaret Programı:
16 Şubat 2018 Cuma - Mersin'den Gaziantep'e gidiş
16 Şubat 2018 Cuma - Fuar Ziyareti
16 Şubat 2018 Cuma - Konaklama
17 Şubat 2018 Cumartesi - Fuar Ziyareti
17 Şubat 2018 Cumartesi - Gaziantep'den Mersin'e dönüş

NOTLAR:
* Fuar ziyaretine Odamız 11 Nolu (Tekstil Konfeksiyon ve Ayakkabı) Meslek Grubu üyesi firmaların ORTAK veya YETKİLİLERİ katılabilir
* Ulaşım ve konaklama giderlerine dair faturalar ziyaret sonrası Odaya ibraz edilince ilgili ödemeler yapılacaktır
* Ziyaretle ilgili detaylar 15 Şubat 2018 tarihinden önce cep telefonunuzdan aranarak tarafınıza bildirilecektir